Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstavy a zkoušky 2018

2. prosince 2018

Tak jsme zase jednou zavítali do výstavního kruhu na Prague Expo Dog. Brita a její druhá výstava, tentokráte v lepší kondici, ve třídě otevřené získala V1 CAC.

22.října 2018

Jsem ráda, že je zkoušková sezóna za námi wink. Její ukončení jsme si s Britou užili uplynulý víkend na všestranných zkouškách pořádaných MS Těsany a Bílovice nad Svitavou. Velmi těžké terény v lese a polní práce hned vedle bažantnice Brita zvládla celkem dobře v I. ceně 475 bodů, celkově 6. místo z 23. zúčastněných.
Nezbývá jen konstatovat, že máme doma šikovnou holku smiley

28.září 2018

Pořádané zkoušky na Chrudimsku se nám moc líbí, spoustu zvěře a fajn lidé. Tentokrát si Brita stříhla zkoušky vloh , 225 bodů, I.cena, vítěz.

17.září 2018

Tak se nám to podařilo a Ebby ukončila svou kariéru úspěšným absolvováním klubové soutěže 71.rocniku Memoriál Františka Vojtěcha. Ačkoliv výkon nebyl 100%, tak jsem na ni pyšná za perfektní práci v poli na dvou zajících a páru koroptví s absolutním klidem.
Také jsem tentokrát mohla přispět svou rukou k dílu a musím říct, že smekám před lidmi, kteří zkoušky pořádají. Připravenost tohoto memorialu byla výborná! Díky všem!

2.září 2018

Včera v tom šíleně propršeném počasí jsme s Britou úspěšně složily podzimní zkoušky pořádané OMS Chrudim. Ve skvěle zazvěřené honitbě MS Tuněchody-Vestec nás čekali zajíci, bažanti a dokonce i koroptve. Brita byla úžasná a bezchybná. Zkoušky jsme dokončili s plným počtem bodů a celkový vítěz zkoušek. Všem co se na zkouškách podíleli patří velké díky.

18.srpna 2018

Tak trochu na rychlo jsme si prohodili Britu a vydala jsem se s ní na lesní zkoušky do Bažantnice Luhy. Již při příjezdu kolem nás běhali bažanti jako kdyby jsme tam ani nebyli, tak jsem si říkala, jak asi dopadne :-). Ale jo, jsem ráda za výsledek,  217 bodů, II.cena. Na barvě nás víc zajímaly živé stopy a to nás dostalo do druhé ceny.

12.srpna 2018

Moje první klubové zkoušky a velká nervozita, Memoriál Jindřicha Steinitze (vodní a polní práce). Sobotní vodní práce jsme zvládli s jednou chybičkou na nahánění v rákosí. Neděle začala pro mne trochu nepochopitelně, na dohledávce bažanta Ebby vypla nos, dostali jsme 1 a tím jsme hned spadli do II.ceny. Na velké poli předvedla standardní práci, krásné vystavení dvou bažantů, absolutní klidy. Celkové hodnocení 319 bodů, II.cena.

29.července 2018

S Ebby jsme se vydali na Jihomoravský pohár (lesní a vodní práce). Lesní práce se vyvíjeli dobře, ale Ebbynky lovecká vášeň je veliká a tak tři kusy srnčího na vlečce zahýbali mými nervy. 222 bodů, II.cena. Vodní práce už bezchybné 100 bodů, I.cena.

28.července 2018

Brita s Fandou se rozjeli na její první zkoušky. A jsme moc pyšní. Zkoušky z vodní práce 100 bodů, I.cena, vítěz.

21.července 2018

Aby se Ebby dostala do zkouškové nálady zopakovali jsem si lesní zkoušky. První s jedinné zaváhání na ohráce, ostatní bezchybnné. 233 bodů, I.cena.

27.května 2018

Dnes jsem předváděla naši odchovanku Britu Heart of Europe na klubové výstavě (KKO Brno) ve Slavkově. Fenečka nebyla ve výstavní kondici a byla svým majitelem nepřipravená, a tomu odpovídá i výsledek VD v mezitřídě.

6.května 2018

Zkouškovou sezózu jsme zahájili s oběma holkama Akirou i Ebby na Nominační soutěži na Memoriál Rycharda Knolla. Já s Ebby jsme si vylosovali 3 a Fanda s Akirou 4, takže jedna skupina :-). Nejvetším oříškem pro všechny psy byly klidy před zvěří. Pro nás samozřejmě také.

Ebby 238 bodů, II.cena, 19.místo - tedy účast na MRK

Akira 233 bodů, III.cena, 26.místo