Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstavy a zkoušky 2013

28. září 2013

O uplynulém výkendu se Akim zúčastnil Podzimních zkoušek v MS Kožušany nedaleko Olomouce. Ačkoliv si myslím, že je to ještě poblézněné štěně, tak zkoušky složil úspěšně v I.ceně s 288 body a celkově se umístil na třetím místě o pouhý bod za druhým psem a pouhé dva body za vítězem.


14.-15.září 2013

Cit se zúčastnil Memoriálu Františka Vojtěcha, ačkoliv nám nepřálo počasí ani štěstí nestálo na naší straně, úspěšně jsme dokončili memoriál v I.ceně s 457 body.


7. září 2013

Národní výstava psů Brno. Indy se jako vždy moc pěkně předváděl,a jak pravil pan rozhodčí. Typický červený pes, ušlechtilé samčí hlavy, který chodí rozvážným klidným krokem.

Indy od Slučí doliny - V1, CAC - rozhodčí Šlapanský Luboš


24. srpna 2013

Česká národní výstava psů Mladá Boleslav. Jako vždy moc pěkná výstavní atmosféra a krásné počasí. Při prvním venčení se nám zadařilo a hned se oba kluci vykoupali v Jizeře, ale jelikož se Indy dostal na řadu až kole poledního tak stačil uschnout. Indy obdržel moc pěkný posudek v konkurenci tří pejsků, ale nepadl panu rozhodčímu do oka. Akim je pro výstavní kariéru ještě nevyzrálý a tak to pro něho načas byla poslední výstava. Uvidíme za rok.

Indy od Slučí doliny - V3 - rozhodčí Bušta Jan

Akim od Postolovského dvora - VD1 - rozhodčí Vlasák Václav, Ing.


10. srpna 2013

Klubová výstava ohařů, Zákupy - Česká Lípa, v šest hodin ráno jsem se vydala na cestu, jelikož nebylo takové teplo jako v posledních dnech, tak se jelo krásně. Výstavní kruhy byly připravené ve stínu stromů v zámeckém parku, ale bohužel při první vstoupení do kruhu, že se trochu s Akimem proběhneme, tak jsem zjistila, že při klusání kulhá, ale na ťapce nic. Přeci jen jsem s ním zkusila jít do kruhu při posuzování, ale bylo to ještě horší, tak nám nezbývalo nic jiného než odstoupit.

Ale aspoň Cit nám udělal radost! Účastnil se Lesních zkoušek ohařů-zlatý obojek Vysočina, které vyhrál s plným počtem bodu 240 v I. ceně a domů si dovezl zlatý obojek, pohár za vítězství, pohár za nejlepší barvu a dárkový koš. Foto ze zkoušek na OMS Chrudim.


12.června 2013

Krajská výstava Lanškroun, po dlouhé době jsem zavítala na výstavu. Předváděla jsem pro mne nové plemeno, a to jezevčíka a německého ohaře, no myslím, že to chce ještě dost tréninku.

Indy od Slučí doliny - V1, VT, Krajský vítěz - rozhodčí Frnčová Lenka

Akim od Postolovského dvora - VD - rozhodčí Vondrouš Otakar