Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROK 2007

 

________________________________________________________________________________________

 

Dnes 22. srpna 2007 jsme byli na výletě v Mořském světě v Praze, a tak jsme se zastavili v kanceláři Českomoravské kynologické unie. Jelikož jsme splnili podmínky pro získání Českého junoir šampiona, dali jsme si ho zapsat do průkazu původu; také nám Endyho bonitační kód napsali do plemenné knihy a dali nám krycí knihu.

_______________________________________________________________________________________

 

Tak to máme za sebou! V sobotu 11. srpna 2007 jsme byli s Endym na bonitaci v Nymburku, posuzovala nás paní Zdena Jílková. 

Endyho bonitační kód je A21 000000000030/2,0kg. Tímto nabízíme Endyho ke krytí.

_______________________________________________________________________________________

 

Už je to tak, den kdy jsme si řekli své ANO byl pátek 13. července 2007. V bytě se to začalo hemžit rodinnými příslušníky a já nevěděla, kde mi hlava stojí a zda je vše zařízeno podle mých představ. Ve chvíli, kdy jsme nastoupili do aut, jsem si oddychla. Ve třináct hodin jsme vstoupili do obřadní síně v Chrasti. Připadala jsem si jako princezna, když vstupuje na svůj první ples. Po moc pěkné řeči pana oddávajícího jsme si řekli "ANO" a vyměnili prstýnky. Poté následovalo focení, kdy slovo usmívejte se jsme nemohli ani slyšet. A samozřejmě, jak jinak, jsme se poté přesunuli do nedaleké restaurace, kde jsme to pořádně oslavili a zapili.  

______________________________________________________________________________

 

V sobotu 2. června jsme se zúčastnili Krajské výstavy v Hradci Králové na Malšovickém stadionu. Tentokrát jsme byli v opravdu hojném počtu. Jelikož se našim kamarádům narodilo miminko, nemohli jet a tak jsme brali i jejich pejsky. No řeknu vám, byl to docela fofr. Po krátkém oddychu, kdy jsem odvodila Monte Crista a Endyho to začalo. Na řadu šla Clansy z Grandorfa, která dostala V1 VT, Meggy Moravia Kolbeřák s umístěním V3 a nakonec Cayle Bos Bohemia. Jelikož Cayle neměla dobrou náladu a já už na tom nebyla o moc líp, tak jsme dostali VD3.

______________________________________________________________________________

 

Na výstavě v Lysé nad Labem jsme byli úspěšní nejen my, ale i naši kamarádi z chovatelské stanice Kwisava, kteří se svojí fenkou Clansy z Grandorfa získali V1 CAC. Byli také přihlášeni se synem Milánkem do soutěže "Dítě a pes", kde ve velké konkurenci zvítězili. Gratulujeme!!!

______________________________________________________________________________

 

V neděli 15. dubna jsme se zúčastnili výstavy v Ostravě, a jaksi dle okolností jsem si musela zkusit předvádět fenku čínského chocholatého psa Cayle Bos Bohemia, zážitek supr. Je to naprosto jiné než vodit čivavku. Snad jsme dopadly dle očekávání.

_________________________________________________________________________________________

 

Štěňátka vypadají po sedmnácti dnech skvěle a dostala tato jména.

Cristy Nochero Kwisava

Cwipi Nochero Kwisava

 

____________________________________________________________________________________________________

 

Dne 17.3.2007 se našim kamarádům z chovatelské stanice Kwisava narodila štěňátka, jsou moc pěkná. Gratulujeme!