Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2013

ROK 2013

 

11. prosince 2013

Dnes si odvezli našeho odchovance Bentleyho Heart of Europe noví páníčkové. Ať přináší jen samou radost a lásku!

10. října 2013

První velkou novinkou je přidělení Češkého šampiona našemu Indymu od Slučí doliny.

Akim se zúčastnil podzimních zkoušek a Cit Memoriálu Františka Vojtěcha, více zde.

7. září 2013

Novinky o výstavních úspěších i neuspěších.

Více v sekci výstavy a zkoušky.

30. srpna - 1. září 2013

Tento víkend jsme si určili jako odpočinkový ačkoliv ke zdolání naší nejvyšší hory Sněžky. Jako parťáky jsme zvolili jezevčíky, jelikož nevím jak by se tvářili čivavy na výstup a ohaře bychom nevzali na lanovku. Musím uznat, že výlet to byl krásný, ale unavená jsem byla ještě v pondělí.

 

snezka-1.jpg

snezka-2.jpg

snezka-3.jpg

 

 

12. srpna 2013

O uplynulém víkendu jsme zúčastnili a Akimem Klubové výstavy ohařů, Zákupy a s Citem Lesních zkoušek ohařů-zlatý obojek Vysočina, které se konají jednou za 5 let.

Více v sekci výstavy a zkoušky.

20. července 2013

Za poslední tři roky se událo tolik změn, že jsem neměla čas a ani chuť na jakékoliv aktualizace našich stránek. Ale vypadá to nadějně!

Přestěhovala jsem se do rodinného domu a se změnou partnera mi do smečky přibylo několik pejsků. Samozřejmě někteří již mají své vlastní stránky a ostatním je dodělám a fotečky také přidám.

Bohužel jednou z negativních stránek změn je, že ne všichni naši psy tyto změny snášejí. Náš nejmladší Bentley Heart of Europe nemá rád velké pejsky a proto jsem se rozhodla, že mu bude lépe někde, kde nejsou. Tímto ho nabýzím k prodeji, pouze do rodiny, kde nejsou velcí psy a kde bude mít dostatek péče, jelikož je to velký mazlík.